Are 50 de ani şi un corp de zeiță! Cum arată Tania Budi în costum de baie


Tania Budi pare să deţină secretul tinereţii veşnice. La vârsta la care alte femei îşi plimbă nepoţii, Tania trăieşte viaţa ca la 20 de ani. În plus, şi arată ca o tânără pregtătită să cucerească lumea. 


Tania nu încetează să-şi uimească admiratorii cu felul în care arată. Are o siluetă de adolescentă şi nimeni nu i-ar da anii, văzându-i chipul.  Iar cțnd apare la plajă, întoarce toate privirile. 

 

Frumoasa blondă se menţine la 55 de kilograme, la o înălțime de 1,70, de mai mulţi ani. Secretul ei? Îți ține mereu greutatea sub control: “Nu iau mai mult de 1 kg niciodată, fiindcă imediat întru în alertă și scap de surplus. Am ajuns o dată și la 60 kg, dar nu-mi plăcea cum arătăm, eram deja grasă. Acum, încerc să mănânc sănătos și relativ disociat, de pildă nu amestec carnea cu carbohidrații”, a mărturisit ea în trecut.

 

Tania Budi a împlinit la începutul anului 50 de ani și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Marian Burcea, un constănțean care lucrează în Legiunea Străină.

 

Tania Budi a absolvit trei facultăți, jurnalism, matematică și teatru, însă în ultimii ani și-a dedicat timpul afacerilor de familie.  Ea nu a fost căsătorită niciodată, iar printre bărbații cu care s-a iubit se numără Cătălin Botezatu, Dan Bitman, Lucian Viziru sau Adrian Cristea. Și la 50 de ani și-a păstrat farmecul și puterea de seducție.

foto: Facebook / Tania Budi

Vezi cum arată Tania Budi în costum de baie în GALERIA FOTO de mai jos:

 

 Pe Protvplus poți vedea moemnte specaile din emisiunile tale preferate : 

 

FULLSCREEN
Are 50 de ani şi un corp de zeiță! Cum arată Tania Budi în costum de baie
  • /

related posts