Are 60 de ani și pozează așa! Actrița care ar putea fi confundată cu o puștoaică


La 60 de ani, Lisa Rinna este mai în forma ca niciodată. Actrița refuză să îmbătrânească și le face concurență tinerelor vedete la fiecare apariție mondenă.

Tag-uri: #Lisa Rinna

Vedeta continuă să își uimeasa fanii cu forma sa fizică excepțională. Ca să le demonstreze că este mai fit ca niciodată, Lisa Rinna a renunțat complet la haine și s-a lăsat fotografiată într-o postare pe Instastory. Vezi imaginea în galeria foto de mai jos.

Lisa Rinna era una dintre frumusețile pe care le-am admirat în telenovelele anilor ’90. Ne-a cucerit în Merlose Place, iar ulterior s-a menținut în atenția publicului prin cotroversele din viața ei. A avut propriul realiy show și nu a ascuns niciodată faptul că a apelat la operații estetice pentru a-și înfrumuseța aspectul fizic. 

Pe lângă faptul că o ajuta și genele, Lisa Rinna este nelipsită din cabinetul medicului estetician, însă intervențiile sale nu au fost întotdeauna reușite.Se știe că actrița a avut buzele deformate din cauza unei astfel de proceduri estetice.

"La vârsta mea, trebuie să arați bine ca să mai ai de lucru. Uneori avem nevoie de îmbunătățiri", a spus Lisa în trecut.

Lisa Rinna este mama a două fete care au prins și ele gustul vieții mondene. Amelia și Delilah Hamlin sunt fotomodele și impresionează cu frumusețea lor.

related posts

Modifică setările cookies