Are 66 de ani, dar forma fizică a unei adolescente. Aparițiile cu care Brigitte Macron și-a uimit fanii


“Ești într-o formă atât de bună!”- cu toții ne amintim complimentul ciudat pe care i l-a făcut Donald Trump lui Brigitte Macron la întâlnirea din 2017. 


Deși, într-adevăr, sună rău, probabil intenția lui a fost una bună. Totuși trebuie să recunoaștem: adevărul chiar ăsta e – Prima Doamna a Franței este într-o formă excepțională!

Brigitte Macron este una dintre cele mai respectate Prime Doamne din întreaga lume și mulți spun ca și ea a avut o contribuție majoră în alegerea soțului său în funcția de președinte ale Franței. În vârstă de 66 de ani și mamă a trei copii, Brigitte impresionează cu energia și forma sa fizică. 

Soția președintelui Franței știe perfect care sunt atuurile sale fizice și profită de ele. Posesoarea unor picioare de fotomodel, Brigitte Macron poartă adesea rochii mini, chiar și la evenimente oficiale. Alegerile sale vestimentare sunt variate și arată la fel de bine și în jeanși sau pantaloni de piele mulați.

Prima Doamnă a Franței prefera mersul de bicicleta în locul mașinii, fiind adesea surprinsă de paparazzi la plimbare. 

Brigitte Macron evită aparițiile în presă și oferă rar interviuri. În 2019 a vorbit însă despre relația sa cu Emmanuel și a spus că uraște să i se spuna “cougar”, termen în engleză care se referă la femeile mai în vârstă care vânează și se cuplează cu bărbați mai tineri.

Povestea inedită de dragoste dintre Emmanuel Macron și soția sa, Brigitte,  cu 25 de ani mai în vârstă ca el a făcut înconjurul planetei. Iubirea lor a rezistat încă din liceu: el era elev, iar ea îi era profesoară. Faptul că era căsătorită și avea trei copii nu i-a împiedicat să se îndrăgostească.

El i-a declarat iubirea pe când avea numai 17 ani și i-a promis că o să se căsătorească cu ea. "Inevitabilul" s-a produs în 2007. Cei doi au decis să nu aibă împreună copii, însă Macron este destul de apropiat de copiii soției sale. 

Vezi mai multe imagini cu Brigitte Macron in GALERIA FOTO de mai jos!

related posts

Modifică setările cookies