Are chip de păpușă și mușchi precum Hulk. Cum arată această tânără de la gât în jos


O tânără din Rusia cu chip angelic, cu trăsături perfecte a reușit să îi uimească pe toți cu felul în care arată de la bust în jos.


Julia Vins este numele ei, are 23 de ani și a ieșit în evidență nu datorită trăsăturilor frumoase ale chipului, ci pentru trupul lucrat intens în sala de sport. 

Rusoaica în vârstă de 23 de ani a ajuns cunoscută peste tot în lume drept "Barbie cu mușchi" sau fata cu trup ca al lui Hulk. Are mii de admiratori pe rețelele de socializare care se împart în mare parte în două tabere. Pe de o parte sunt femeile care îi cer sfaturi de îngrijire a tenului, iar pe de altă parte domnii care o întreabă ce antrenamente face, dar și despre alimentația ei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Can you guess what my favorite workout is? ????

A post shared by Julia Vins | Muscle Barbie (@julia_vins) on

Julia face culturism de la vârsta de 15 ani, dar pentru că nu a fost ceea ce îți dorea ea, a trecut la powerlifting. Acum lucrează cu greutăți cuiprinse între 100 și 235 de kilograme. 

Citește și: Sasha Obama, la 19 ani. Cât de transformată este mezina familiei Obama în cele mai recente imagini

Masi are însă o pasiune și anume cafeaua. Aceasta și-a deschis o cafenea, iar de multe ori merge acolo pentru a prepara cafea pentru clienți, prilej cu care își îndeplinește și visul de a deveni un barista de succes.

"Oamenii mă cunosc drept Barbie musculoasa. Îmi place această comparaţie, este drăguţă. Am aceşti ochi mari şi verzi, îmi place să mă machiez, dar în acelaşi timp sunt puternică", a declarat Julia Vins. 

Sursă foto: Instagram 

related posts

Modifică setările cookies