Are deja o altă relație? Elon Musk a fost văzut pe Coasta de Azur flirtând cu o tânără actriță


De-abia devenise din nou tată, că miliardarul a pus deja ochii pe o altă victimă sigură.


Elon Musk știe să-și trăiască viața din plin, fără constrângerile lumii conservatoare, fără regulile convenționale și promisiunile tradiționale. Iată de ce nu are nicio probemă ca, la câteva luni după ce el și cântăreața Grimes au devenit din nou părinți cu ajutorul unei mame surogat, să se afișeze în public alături de altă iubită.

Cea mai nouă cucerire a sa este tânăra actriță Natasha Bassett, protagonista din mult aplaudatul film „Elvis“, lansat la Cannes. Și, dacă ea tot se afla pe Coasta de Azur, în peisaj a apărut și Elon Musk, invitând-o să-și petreaacă weekendul la Saint-Tropez, unde, întâmplător sau nu, a fost invitat și la o nuntă.

Evenimentul a fost unul cu ștaif, mirele fiind impresarul Ari Emanuel, care a ales pentru ceremonie un loc splendid din Saint-Tropez. Ceremonia a fost oficiată de comediantul Larry David, iar Elon a fost văzut printre alte fețe cunoscute, precum Diddy, Emily Ratajkowski și Tyler Perry.

Cei de la „Hollywood Life“ notează că CEO-ul Tesla, în vârstă de 50 de ani, și noua sa parteneră, care are 25 de ani,  au fost văzuți pentru prima dată împreună în februarie, luând prânzul la Hotelul Cheval Blanc. Ce le-a atras atunci atenția paparazzilor a fost faptul că păreau foarte absorbiți unul de altul, își zâmbeau mult și păreau să flirteze fără menajamente.

Și, în urmă cu trei luni, Elon și Natasha erau surprinși coborând din același avion privat. Chipurile, cei doi „se întâlnesc de câteva luni, dar sunt deja într-o relație serioasă. Sunt foarte captivați unul de celălalt și petrec mult timp împreună“, povestește o sursă din anturajul lor, pentru „Hollywood Life“.

Tânăra actriță de origine australiană a intrat în vizorul presei internaționale odată cu filmul biografic regizat de Baz Luhrmann, despre viața și cariera muzicală a regretatului Elvis Presley, în care ea joacă rolul lui Dixie Locke, prima iubită a lui Elvis.

FOTO: Profimedia

related posts

Modifică setările cookies