Are doi “tați” superbi, o mamă super cool, dar nici ea nu e mai prejos. Zoe Kravitz, spectaculoasă la show-ul St. Laurent


Cu o mamă ca Lisa Bonet și un tată ca Lenny Kravitz, nu ai cum să nu arăți bine. În ciuda părinților ei celebri, la care îl mai adaugăm și pe tatăl “vitreg” Jason Momoa, Zoe Kravitz a reușit să își facă singură un nume în showbiz.


Actriță, cântăreață și model, Zoe Kravitz a fost una dintre atracțiile serii la prezentarea Saint Laurent din cadrul Paris Fashion Week. Vedeta și-a făcut apariția alături de soțul ei, Karl Glusman, la unul dintre cele mai așteptate evenimente de fashion ale anului. 

 

Îmbrăcată într-o rochie mini neagră, din dantelă, transparentă și cu decupaje sexy, Zoe a fost în centrul atenției. Fotografii au surprins-o din toate unghiurile, iar vedeta și-a etalat cu mândrie trupul perfect.

Aceasta este prima apariție a cuplului Zoe Kravitz – Karl Glusman în calitate de soț și soție. Vedeta a mărturisit că o prietenă i-a făcut cunoștință cu actualul ei soț. “Mă bucur că nu ne-am cunoscut prin intermediul unei aplicații sau pe platoul unui film. Un amic al meu știa că vreau să întâlnesc pe cineva, nimic serios, doar așa, pentru sex, și l-a adus pe Karl. Am simțit instant ceva”, a povestit Zoe în British Vogue.

Zoe Kravitz a spus într-un interviu că faptul că a crescut cu doi părinți celebri a făcut-o să fie „foarte nesigură” pe ea.

„Să am părinți atât de cool m-a făcut să cred că eu nu voi fi niciodată astfel. În adolescență mi-a fost foarte greu să învăț să accept că eu nu voi fi niciodată la nivelul lor și că voi fi mereu în umbra lor”, a spus ea.

Kravitz a adăugat că e conștientă că mama ei e o femeie foarte frumoasă și că nu simte că i-a moștenit frumusețea. 

,,Oamenii cred că dacă ești pe sticlă ești automat hot. Nu e chiar așa. Pentru mine a fi hot înseamnă să nu faci niciun fel de compromis. Înseamnă să fii nonconformist, să nu îți fie frică, să fii exact ce ești și să simți exact ce simți”, spune Zoe. 

 

related posts

Modifică setările cookies