Are sau nu lenjerie intimă? Super-dilemă pe ritmuri latino pentru o fostă Miss Italia


Cristina Chiabotto (33 de ani), una dintre cele mai frumoase femei din Italia, a lansat în mediul virtual o adevărată „dezbatere” legată de costumația super-sexy la care a apelat pentru un material video filmat în casă și postat pe Instagram.


Cristina s-a consacrat în showbiz-ul din Cizmă în 2004, atunci când a câștigat prestigiosul concurs de frumusețe Miss Italia, fiind angajată ulterior la cunoscutul post de televiziune RAI.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Double face ♥️ #justhair #iorestocasa

A post shared by Cristina Chiabotto (@vanillagirl_86) on

De asemenea, pe lângă calitățile indiscutabile de fotomodel, italianca are o pasiune deosebită pentru dans, pusă în practică inclusiv la show-ul „Dansând cu stelele”, echivalentul emisiunii „Dansez pentru tine”, derulată la noi în țară.

Astfel, dansul e una dintre ocupațiile principale ale Cristinei în contextul în care e nevoită să stea în casă din cauza pandemiei cu coronavirus. Dacă e sau nu talentată, puteți vedea în videoclipul de mai jos, ritmul ales fiind unul sud-american, care i se potrivește perfect protagonistei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bachata ♥️

A post shared by Cristina Chiabotto (@vanillagirl_86) on

Filmulețul a devenit imediat viral și aceasta nu numai din cauza senzualității emanate de Cristina Chiabotto. Pe rețelele de socializare, unii dintre cei care au analizat prestația italiencei au adus în discuție vestimentația ușor prea lejeră a acesteia. Tema cea mai „fierbinte” se învârte asupra dilemei legate de prezența (sau nu!) a lenjeriei intime sub fusta de culoare albastră. „Nu-mi spune că ești goală. Piele, tanga sau prea multă răutate?”, a precizat unul dintre admiratorii Cristinei.

related posts

Modifică setările cookies