Are trei copii și o siluetă de model. Cât de slabă este Kate Middleton


Ducesa de Cambridge a  impresionat cu cea mai recentă apariție  publică. 

Tag-uri: #Kate Middleton

Mama a trei copii, Kate Middleton a  vizitat sediul cercetaşilor din Gilwell Park, Essex. În vârstă de  37 de ani, Kate a ales să poarte pentru această ocazie o pereche de pantaloni negri, mulați și un pulover cărămiziu.

A încălțat o pereche de bocanci Chloe, în valoare de 360 de lire sterline. Ducesa și și-a purtat părul liber coafat, în bucle lejere. Kate a optat pentru un machiaj minimalist.

 

Conform ABC, Kate este adepta dietei Dukan, pe care a încercat-o pentru prima oară înainte de nunta cu prințul William. Dieta franțuzească, bogată în proteine și fără prea mulți carbohidrați, are mulți susținători, în special în rândul vedetelor, începând cu Jennifer Lopez și Nicole Kidman.

Cura de slăbire nu este recomandată celor sensibili, presupunând patru stadii intese. Primul stadiu încurajează pierderea în ritm rapid a kilogramelor, permițând doar consumul de proteine - fructele și legumele sunt interzise.

În următoarea fază, dieta permite introducerea unor alimente, câteva legume putând fi consumate în unele zile. Fructele, carbohidrații, brânza și două mese ”de sărbătoare” sunt permise în faza a treia, în timp ce ultima fază obligă o zi pe săptămână doar cu proteine.

 

Vezi și: Românii cu care și Regina Angliei se mandreste

 

 

Pentru a scăpa de kilogramele în plus, Kate a optat pentru o dieta mai tradițională, bazată pe consumul de alimente sănătoase, precum avocado, fructe de pădure și porridge, conform Woman’s World.

Acum, Kate își menține greutatea savurând mâncăruri ușoare precum ceviche, gazpacho, salată de pepene sau taboulé, o salată din bucătăria arabă. Cel puțin o dată pe săptămână, aceasta preferă raw food.

 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos:

FULLSCREEN
Are trei copii și o siluetă de model. Cât de slabă este Kate Middleton
  • /


related posts