Ariana Grande, surprinsă în lacrimi. Care e motivul 


Ariana Grande a fost protagonista unui moment emoționant pe scena pe care s-au decernat premiile Billboard.

Tag-uri: #Ariana Grande

Artista, în vârstă de 25 de ani, a primit distincția Billboard's Woman of the Year și a folosit prilejul pentru a susține un discurs în care a spus că anul 2018 a fost „unul dintre cele mai bune din cariera ei, dar și cel mai urât”. 

„E un premiu foarte special pentru mine. Vreau să spun că mi se pare interesant că acesta a fost unul dintre cei mai buni ani ai mei din punct de vedere profesional și, totodată, cel mai urât an [...]. ”, a spus Ariana în lacrimi.

2018 a fost un an foarte greu pentru Ariana. Artista s-a despărțit recent de starul SNL Pete Davidson, pe fondul sinuciderii fostului ei iubit, rapperul Mac Miller. 

Ariana (25 de ani) și starul Staruday Night Live (24 de ani) păreau foarte fericiți și se mutaseră recent într-un apartament din New York, pentru care au scos din buzunar 16 milioane de dolari. 

Davidson a cerut-o pe Ariana în căsătorie cu un inel de logodnă în valoare de 100.000 de dolari și mărturisea într-un interviu recent că se simte „foarte norocos" și că el crede că vor rămâne împreună pentru totdeauna. 

Lucrurile au luat, însă, o întorsătură sumbră la începutul lunii septembrie, atunci când fostul iubit al Arianei, rapperul Mac Miller, a murit la doar 26 de ani, în urma unei supradoze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???? #arianamac #arianamacmiller

A post shared by @ macriana_love on

Ariana anunțase zilele trecute că va lua o pauză inclusiv de la muzică pentru că, spune ea, în ultimele luni „a fost până în Iad și înapoi". Surse din anturajul artistei au spus pentru Daily Mail că Ariana și Pete au ajuns la concluzia că se potrivesc, însă „nu s-au întâlnit la momentul potrivit."

Rapper-ul american Mac Miller a fost găsit mort în locuința sa din statul California luna trecută. 

Miller a cântat de-a lungul timpului în numeroase piese că va muri din cauza drogurilor.

related posts

Modifică setările cookies