Artista K-pop Goo Ha-ra a lăsat un bilet de adio înainte de a muri. Ce spune poliția


Starul K-pop Goo Ha-ra, care activa sub numele de Hara, a lăsat familiei un bilet scris de mână într-o notă extrem de pesimistă.


Deși poliția nu se aventurează să susțină clar că Goo Ha-ra s-a sinucis, scrisoarea pe care a lăsat-o familiei lasă să se înțeleagă că artista și-a încheiat singură socotelile cu viața. 

„Un bilet scris de mână în care era pesimistă în legătură cu viața ei a fost găsit pe o masă din sufragerie”, a declarat Lee Yong-pyo, purtătorul de cuvânt al Agenției de Poliție Metropolitană din Seul, citat de Reuters. 

Goo Ha-ra (28 de ani) a fost găsită decedată în apartamentul ei din capitala Coreei de Sud, duminică.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 구하라 (@koohara__) on

Fanii artistei au venit cu flori și au aprins lumânări acasă la artista coreeană, iar colegele din trupa Kara și-au anulat toate concertele.

Goo Ha-ra, mesaj tulburător la moartea artistei Sulli

Moartea fulgerătoare a cântăreței Goo Ha-ra vine la doar o lună de la decesul unui alt star al genului K-pop din Coreea de Sud. Choi Jin-ri, pe nume de scenă Sulli, s-a sinucis din cauza presiunii exercitate de fani și de managerii ei muzicali, dar și din cauza hărțuirii din mediul online.

Sulli și Goo Ha-ra. FOTO: Twitter

Hara și Sulli au fost foarte apropiate, însă Hara nu a putut participa la înmormântarea prietenei ei. Ea i-a lăsat un mesaj emoționant pe Instagram, în care îi cere iertare că nu a putut să-i fie aproape pe ultimul drum.

„Sulli, regret că nu pot să merg pentru că sunt în Japonia. Îmi pare rău că nu am avut de ales decât să te salut în acest fel. Trăiește bine acolo și fă tot ce ți-ai dorit să faci. Eu voi trăi și voi munci din greu pentru tine”, a scris cântăreața.

Fotografii: Getty Images/@koohara

Vezi și VIDEO: Selena Gomez a mărturisit că are probleme serioase de sănătate

related posts

Modifică setările cookies