Artistul Tom Parker, despre lupta cu cancerul: “Îmi doresc mai mult timp cu copiii mei”


Anul trecut, în septembrie, Tom Parker de la trupa The Wanted anunța că are cancer la creier, în stadiu terminal. La un an de la cumplitul anunț, artistul e optimist și are vești bune pentru fani în documentarul “Tom Parker: Inside my head”.


Cântărețul de 33 de ani a fost diagnosticat cu glioblastom de gradul IV, o tumoră pe creier inoperabilă. Tom și soția lui au fost invitați recent în cadrul emisiuni “This Morning”, acolo unde au vorbit despre documentar și despre lupta pe care artistul o duce cu cancerul.

“Ce vreau de la viitor? Mai mult timp cu copiii mei. Mai mult timp cu soția mea. Mai mult timp cu viața (...) Și simt că asta se va întâmpla. Am o perspectivă pozitivă asupra vieții. Și cred că atunci când iei putere și curaj de la oamenii din jurul tău, asta te ajută cu adevărat”, a declarat artistul potrivit People

Tom Parker și soția sa, Kelsey, sunt părinții unei fetițe, pe nume Aurelia Rose, și a unui băiețel, pe nume Bodhi Thomas Paris. 

Artistul este optimist și spune că tumoarea s-a micșorat, iar starea lui este stabilă. El a povestit că primește tratament o dată la fiecare două săptămâni și răspunde bine la chimioterapie și radioterapie. 

"Nu aș fi putut face acest interviu acum cinci luni, să spunem așa. Mă simt mult mai încrezător și controlez mult mai mult emoțiile mele. Pentru că dacă am fi făcut asta acum cinci luni, aș fi fost un dezastru. Aș fi plâns întruna, ca să fiu sincer. Sunt optimist acum", a mărturisit Tom în cadrul interviului. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Share în bucate: Coaste de porumb

 

related posts

Modifică setările cookies