Așa arată perfecțiunea! Antonia, colecție de imagini în bikini pe Instagram: “Ești o zeiță!”


Antonia a căutat în arhiva cu fotografii și le-a făcut fanilor o surpriză “fierbinte”: a postat câteva imagini în bikini dintr-o vacanță exotică din urmă cu ceva vreme.


Pasionată de fitness, cântăreața și-a etalat corpul sculptat într-un costum de baie bleu, cu tentă vintage. Cu musculatura picioarelor super bine definită și cu un abdomen de vis, Antonia este imaginea perfecțiunii.

“Care e preferata voastră?” – și-a întrebat Antonia fanii, punandu-i în încurcătură :) Greu de ales. “Nu pot exprima în cuvinte cât de sexy ești!”.

Unul dintre fani a ajuns la concluzia că seamănă cu Xena, prințesă războinică :) 

“Spuneți sincer, câți ați dat cu zoom?”, a glumit un fan.

Cum de arată atât de bine? “„Am o dietă și merg la sală împreună cu Alex. Și mă mai întreabă oamenii când am timp de toate acestea. E foarte simplu! Nu e că și cum stau toată ziua la sală, poți să îți iei o oră din viața ta. Ducem copiii la grădiniță și după ce îi ducem mergem la sală dimineața”, spunea Antonia într-un interviu.

Cântăreața specifica într-un interviu mai vechi că evită grăsimile și prăjelile. “În mare parte mănânc carne la grătar, pui sau mușchi de vită, orez, cu multe legume pur și simplu”.

related posts

Modifică setările cookies