Așa mamă, așa fiică. Cindy Crawford, surprinsă de paparazzi la plimbare alături de Kaia Gerber


Kaia Gerber și Cindy Crawford au fost surprinse de paparazzi în timp ce se plimbau prin Malibu, alături de restul membrilor familiei. 


Îmbrăcate lejer, în ținute asemănătoare, cele două au părut mai degrabă ca două surori. La un moment dat, Cindy a făcut pe fotograful pentru fiica ei, iar apoi și-au continuat plimbarea.

Kaia Gerber s-a declarat încântată de faptul că și-a putut exercita dreptul la vot pentru președintele SUA, după ce a împlinit 18 ani în septembrie.

”Am votat pentru prima dată și mă simt foarte bine. Sunt atât de mândră să pot face parte din acest proces, pentru că a devenit destul de clar cât de importantă este influența tinerilor pentru a împinge această țară spre progres”, a scris Kaia pe contul de Instagram. 

Kaia vine dintr-o famlie cu tradiție în modelling. Cindy Crawford, mama ei, a pozat mai bine de 30 de ani pentru branduri celebre. La rândul său, tatăl Rande Gerber a fost și el ani îndelungați în topul celor mai frumoși bărbați din industria modei. Pe lângă asta, fratele Kaiei, Presley Walker, în vârstă de 20 de ani, a debutat pe podiumul de prezentare la 16 ani.

Vezi și: Giani și Dorel au dat, dar au și luat... bătaie! Poate o să le plătească Bobiță "cauțiunea"

related posts

Modifică setările cookies