Ashley Roberts, fostă membră Pussycat Dolls, apariție dezinhibată pe străzile din Londra. I-a făcut pe trecători să roșească


Cine spune că Nicole Scherzinger este cea mai sexy dintre fetele de la Pussycat Dolls, ar trebui să arunce un ochi și pe pagina de Instagram a lui Ashley Roberts, una dintre blondele din trupa care făcea furori prin anii 2000.


Ashley are 41 de ani și este la fel de dezinhibată în materie de haine ca și fosta ei colegă de scenă, Nicole Scherzinger.

Blonda adoră să pozeze sexy și să poarte ținute transparente. Recent, paparazzii au surprins-o pe străzile din Londra într-o ținută care i-a făcut până și pe trecători să roșească. Mulți și-au scos telefoanele și au pozat-o pe artista care urma să ajungă la London Fashion Week.

Americanca a ales o salopetă extrem de mulată, de culoare roz, și cu inserții transparente. Mai mult, Ashley și-a lăsat sutienul acasă, așa că trecătorii i-au putut admira sânii în toată splendoarea lor. 

Pe contul de Instagram, unde are peste 700.000 de urmăritori, Ashley obișnuiește să pozeze în ipostaze provocatoare și să-și etaleze corpul sculptat. Artista arată fabulos în costum de baie, iar internauții o complimentează zilnic pentru felul în care arată.

“Ești peste Nicole!”, “Cea mai sexy și hot păpușă de la Pussycat”, “Ashley, ești incredibil de frumoasă!”, “O să te pun ca wallpaper pe telefon!”, “Ești atât de hot în roz”, “Ești la un alt nivel!”, “Ești cea mai adorabilă femeie pe care Dumnezeu a creat-o pe acest pământ”, sunt câteva dintre mesajele pe care Ashley le primește de la fanii ei. 

Pussycat Dolls a luat naștere în anul 2003 și s-a bucurat de un mare succes. Trupa a vândut peste 54 de milioane de înregistrări la nivel mondial.

Printre hiturile lor se numără: “Don`t Cha”, “Buttons”, “Hush Hush”, “I hate this part” și multe altele. În anul 2009, Pussycat Dolls au ales să se despartă din cauza atitudinii dominante a lui Nicole Scherzinger.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

related posts

Modifică setările cookies