Asta e culmea golfului: a lovit mingea cu sânii și a nimerit gaura!


Cea mai sexy jucătoare de golf care a existat vreodată continuă să uimească, atât cu abilitățile în acest sport exclusivist cât și cu calitățile fizice de fotomodel.


Paige Spiranac are 26 de ani și e o apariție controversată în lumea golfului, fiind acuzată că s-a folosit de aspectul de „Barbie” pentru a participa la unele competiții majore.

În prezent ea s-a lăsat de turneele profesioniste, însă nu se poate despărți de crosa de golf. Așa se întâmplă și în perioada de carantină în care Paige nu are voie să iasă pe terenurile înverzite, astfel că e nevoită să improvizeze acasă, între patru pereți.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

În ultimul videoclip postat de ea pe Instagram, Paige Spiranac ne-a arătat tuturor care sunt principalele procedee de lovire a mingii, după care a mers însă puțin prea departe. Mai exact, s-a folosit de sâni pentru a ghida crosa, lucru care n-a încurcat-o deloc, mingea fiind introdusă cu lejeritate în gaură.

De asemenea, frumoasa sportivă a utilizat apoi o altă poziție provocatoare, cu posteriorul la vedere, iar rezultatul a fost același, Paige reușind să trimită mingea acolo unde și-a dorit. Asta sub privirea admirativă a câinelui de companie care a apărut și el în cadru.

„Totul este despre simț și încredere. Nu există un mod corect sau greșit de a apuca crosa. Iată câteva dintre pozițiile mele favorite. Spuneți-mi dacă am pierdut vreuna”, a fost mesajul explicativ al senzualei jucătoare de golf.

FOTO Profimedia

related posts

Modifică setările cookies