Au devenit o familie poliamoroasă, după ce soția s-a îndrăgostit de prietena ei de la sală


O femeie din Germania, care locuiește atât cu soțul, cât și cu „iubita” povestește, pe rețelele sociale, despre familia lor poliamoroasă. 


În 2019, Saskia Michalki, în vârstă de 28 de ani, a întâlnit o femeie la un curs de fitness pe care îl preda în Hamburg, Germania. La acea vreme, ea era căsătorită cu Marcin, în vârstă de 34 de ani, de patru ani.

Saskia a fost atrasă de Lui, în vârstă de 29 de ani, care este lesbiană, și au început să petreacă mai mult timp împreună. Atunci au început să-și dea seama că între ele există mai mult decât o relație de prietenie. Saskia a fost deschisă cu Marcin, care este heterosexual, și i-a spus că dorește să o aducă pe Lui în familia lor. Bărbatul i-a înțeles sentimentele și a acceptat „un nou partener”, mutându-se împreună într-un apartament, după șase luni.  

Marcin și Lui au format o conexiune platonică, care i-a determinat să devină „cei mai buni prieteni”, în timp ce Saskia alternează între împărțirea unui pat cu fiecare dintre cei doi.  

„Întotdeauna spunem că suntem o familie. Lui și Marcin sunt cei mai buni prieteni sau frați - dragostea lor este platonică și nu au o relație sexuală sau romantică”, explică Saskia.  

Femeia spune că a avut noroc, pentru că atât soțul ei Marcin, cât și noua iubită nu sunt geloși din fire. 

„Afecțiunea și săruturile sunt mult mai importante pentru noi decât sexul. Visăm să îmbătrânim împreună, să creștem copii și nepoți și să stăm cândva pe verandă și să privim înapoi la o viață de familie minunată. Încă nu avem copii, dar vrem mai întâi să facem lumea un pic mai tolerantă vizavi de relații ca ale noastre”, mai spune Saskia. 

Sursă foto: Instagram/ saskiamichalski

Vezi și: 

related posts

Modifică setările cookies