Au dus totul la superlativ! Cum s-au îmbrăcat surorile Kardashian de Crăciun


Surorile Kardashian au sărbătorit Crăciunul în stil mare, așa cum obișnuiesc să facă la fiecare sărbătoare importantă. Iată cum s-au îmbrăcat în ziua de Crăciun.


Surorile Kardashian sunt diferite atunci când vine vorba de stilul vestimentar, însă un lucru este sigur, iubesc să se aranjeze și să-și ducă ținutele la superlativ. Pentru ziua de crăciun, Kim, Khloe, Kourtney, Kylie, Kendall, precum și mama acestora au îmbrăcat cele mai elegante rochii și au pozat lângă decorul spectaculos.

Kris, Kendall Jenner și Khloe Kardashian au optat pentru rochii de culoare roșie, în ton cu ziua festivă, în timp ce Kim și Kourtney au mers pe argintiu și un alb murdar. Cireașa de pe tort a fost mezina familiei, Kylie, care a îmbrăcat cea mai decoltată rochie, al cărui model dantelat amintește de un furou, la care a accesorizat o pereche de dressuri sexy.

Nici decorul nu e de ignorat, casa familiei Kardashian fiind îmbrăcată în roșu, de la brazii prezenți în fiecare colt al locuinței și zecile de baloane atârnate de tavan, până la piscina cu mingi în care s-au jucat copiii vedetelor. Au avut o masa dedicată montării de căsuțe din turtă dulce pentru cei mici, un elf care a împărțit cadouri, în timp ce adulții s-au delectat cu băutură și delicate, iar Sia a ținut un concert alături de fiica lui Kim și a lui Kanye West, North.

Sursă foto: Instagram

Vezi și:
 

related posts

Modifică setările cookies