Au făcut înconjurul internetului. Fotografiile cu Mark Zuckerberg pe care toată lumea vrea să le vadă


Imagini cu Mark Zuckerberg la plajă fac înconjurul internetului după ce miliardarul a fost surprins în Hawaii cu multă cremă de soare pe față.


Co-fondatorul Facebook a fost surprins în apropiere de insula Kauai, în timp ce se bucura de valuri alături de surferul profesionist Kai Lenny, pe o placă de surf Efoil în valoare de 12.000 de dolari, ce permite utilizatorilor să gliseze pe apă.

Zuckerberg a decis să poarte pantaloni scurți și un hanorac și să își dea cu multă cremă pe față, gest care a stârnit amuzamentul internauților.

“Mark Zuckerberg arată ca Joker în vacanță,” a scris un utilizator pe Twitter, pe când alții l-au asemănat cu o fantomă, un mim, personajul Data din Star Trek și un personaj din filmul Spirited Away.

Mark Zuckerberg are probleme cu vecinii din Hawaii. La începutul acestei luni, Mia Brier, cetățean nativ din Hawaii, a lansat o campanie pentru a-l împiedica pe Zuckerberg să cumpere și mai mult pământ pe insula Kauai. Ea îl acuză pe miliardar că a dat în judecată localnicii ce dețin pământ în apropierea proprietății sale de 100 de milioane de dolari.

Sursă foto: Profimedia Images

related posts

Modifică setările cookies