Au jucat 10 ani împreună, dar de abia acum s-a aflat: ce coleg din Friends era îndrăgostit nebunește de Courtney Cox


În ultima perioadă se tot vorbește despre o reuniune Friends, ocazie cu care ies la iveală o mulțime de noi informații despre actorii din serial.


De exemplu, cea mai nouă “bârfă” legată de Friends este că Matthew Perry “a fost întotdeauna îndrăgostit” de Courtney Cox și că niciodată nu a trecut peste această pasiune pe care a avut-o pentru colega sa de serial. Perry și Cox au avut rolul de iubiți în Friends, personajele lor, Chandler și Monica, căsătorindu-se spre finalul serialului.

De curând cei doi au avut o întălnire și au postat o imagine pe rețelele de socializare. Fanii au fost uimiți de felul în care arată actorii, despre care se spune că ar fi apelat la operații estetice.

Matthew Perry, în vârstă de 50 de ani, s-a confruntat de-a lungul carierei cu grave probleme legate de dependența de alcool. În plus, a mai avut și probleme legate de greutate, fiind ba slab, ba supraponderal.

 

Acesta s-a luptat și cu depresia și abuzul de medicamente pe o perioadă destul de îndelungată: "A fost vorba mai mult de alcool. Credeam că mă ascund bine, dar în final oamenii și-au dat seama".

Courtney Cox a fost căsătorită din 1999 până în 2013 cu David Arquette, iar acum este într-o relație cu rockerul Johnny McDaid. 

Matthew Perry a avut relații cu Yasmine Bleeth, Julia Roberts și Lizzy Caplan. 

 

related posts

Modifică setările cookies