Au peste 50 de ani, dar nu le dai mai mult de 30. Vedete care au descoperit elixirul tinereții


50 e noul… 30? La Hollywood vârsta este doar un număr și o dovedesc vedete ca Jennifer Lopez, Gwen Stefani sau Salma Hayek. 


Întrebarea care sta pe buzele tuturor însă e -  cât la sută sunt “de vină” genele pentru aspectul lor feresh și cât la sută operațiile estetice?

 

Jennifer Lopez pare că nu a îmbătrânit nici măcar un an de pe vremea când rupea topurile cu “Jenny from the Block”. Dacă despre alte vedete se mai zvonește că s-au operat, pus silicoane, botox sau acid hialuronic, în ceea ce o privește pe ea este un mister total! La 50 de ani arată senzațional și… natural. Dacă s-a operat, nimeni nu știe. Și nici nu se vede.

Salma Hayek  are 53 de ani și uimește la fiecare apariție a sa pe covorul roșu. Mulți spun că bustul său a fost “upgradat” în ultimii ani, însă, chiar și așa, vedeta încă întoarce capetele când își face apariția în public! Și o face într-un mare fel!

La capitotul “tinerețe fară bătrânețe” se încadrează și Jennifer Aniston, care a schimbat prefixul anul trecut. 

În aceeași situație este și Gwen Stefani, care, la 50 de ani, arată incredibil. Totuși, fosta solistă de la No Doubt a stârnit controverse în ultima perioadă, iar motivul ar fi că și-a operat fața. Mulți au spus că “este de nerecunoscut”, că a exagerat cu operațiile estetice și că procedurile făcute sunt total nereușite. 

“Gwen Stefani, încetează cu operațiile estetice și cu botoxul pe fața ta altă dată frumoasă. Începi să arați la fel de fals că Madonna”, a scris un fan pe rețelele de socializare. “Fața lui Gwen Stefani e înghețată. Ce naiba și-a făcut? E de nerecunoscut! Păcat”, este un alt comentariu de pe rețelele de socializare.

“Pielea lui Gwen e atât de întinsă încât mă doare pe mine”, a scris altcineva.

Supranumită “The Body” / “Corpul” de către revista Time în 1989, australianca Elle McPherson arată la 55 de ani la fel de bine ca în vremurile în care era regina catwalkului alături de Cindy Crawford și Naomi Campbell.

Catherine Zeta Jones, Sandra Bullock, Elizabeth Hurley și Halle Berry fac și ele parte din categoria femei fatale de peste 50 de ani. 

related posts

Modifică setările cookies