Au sau nu Zlatan Ibrahimovic şi Diletta Leotta o relație? Ce spun apropiații prezentatoarei tv


Zlatan Ibrahimovici și Helena Seger formează unul dintre cele mai sudate cupluri din fotbal și mereu au fost respectați pentru felul în care și-au construit relația.


 În ciuda diferenței de vârstă, Zlatan are 38 de ani, iar Helena are 49 de ani, dragostea dintre cei doi a fost cea care a contat, iar roadele iubirii nu au întârziat să apară, cei doi având împreună doi copii, Maximilan și Vincent.
 
Cu toate acestea, presa din Italia a scris recent despre o posibilă relație între Zlatan și Diletta Leotta, o celebră prezentatoare tv în vârstă de 28 de ani. Frumoasa blondină nu a comentat nimic despre acest subiect, dar un reprezentant al ei a dorit să facă câteva clarificări: "Nu există niciun comentariu de făcut, pentru că nu există niciun fel de relaţie între ei, în afară de cea de colaborare profesională", a spus reprezentantul Dielettei Leotta, pentru SunSport.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

29 ❤️????

A post shared by ????Diletta Leotta???? (@dilettaleotta) on

 
Diletta și Zlatan se pare că s-au cunoscut atunci când au filmat împreună o reclamă tv, iar de atunci au mai fost văzuți de câteva ori împreună, ba chiar că fotbalistul i-a spus unui prieten că ceva este între ei, mai mult decât o prietenie.
 
 
Zvonurile au fost alimentate și de recenta despărțire a Dilettei de puglistul Daniele Scardina. 
 
 
"Diletta e cel mai bun lucru pe care mi l-a dat viaţa. Dar nu mă tăvălesc, sunt boxer! Am luat un pumn, m-a părăsit. Eu sunt în Sardinia, la fel şi ea. Dar nu împreună, din păcate.", a ținut Scardina să precizeze după despărțire.

Sursă foto: Instagram 

related posts

Modifică setările cookies