Avocatul familiei Iorgulescu, noi detalii despre starea de sănătate a lui Mario


În toamna anului trecut, Mario, fiul lui Gino Iorgulescu, a provocat un accident rutier în urma căruia un tânăr tată a murit.


Din păcate, victima a decedat pe loc după ce mașina în care se afla a fost lovită de autoturismul condus de Mario Iorgulescu. Imediat după tragicul eveniment, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal a fost internat la Spitalul Elias, spunându-se despre Mario că este și el în stare gravă.

Cu toate că medicii de la Elias s-au opus, Mario Iorgulescu a fost mutat într-un spital din Italia la sfârșitul lunii septembrie, iar de atunci nu se mai știe nimic despre starea în care se află, unele publicații afirmând că acesta s-ar fi refăcut și refuză să colaboreze cu autoritățile române.

După apariția acestor informații în presă, avocatul familiei Iorgulescu a trimis un comunicat de presă în care precizează că Mario se află în continuare sub supravegherea medicilor italieni.

Iată mai jos comunicatul de presă trimis de familia Iorgulescu:

“Mario Iorgulescu nu a fost niciodată internat în spitalul San Raffaele, unitatea medicală prezentată că fiind 'a bogătașilor', ci într-un spital de stat, la secția terapie intensivă.

În prezent, Mario Iorgulescu se află în continuare internat, urmând tratamentul specific leziunilor suferite, fiind sub supraveghere medicală continuă, recuperarea acestuia reprezentând scopul principal al familiei.

Organele de urmărire penală au fost și sunt informate în legătură cu starea medicală a pacientului în vederea realizării procedurilor judiciare în concordanță cu circumstanțele specifice cauzei.

Transferul domnului Mario Iorgulescu în Italia a reprezentat o operațiune impusă de situația medicală critică a acestuia și cu scopul salvării vieții. Transferul nu a impietat și nu impietează asupra desfășurării ulterioare a procedurilor judiciare în mod corespunzător, având în vedere apartenența statului italian la UE.

Având în vedere că toate informațiile false și provocatoare au fost publicate în condițiile existenței unui dosar penal pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul București, subliniem că organele juridice au avut în orice moment toate detaliile în legătură cu locul în care se află domnul Mario Iorgulescu, aceeași fiind situația și în prezent.

În condițiile dificile date, familia a manifestat deplină cooperare posibilă cu autoritățile statului român.

Având în vedere caracterul nepublic al procedurilor judiciare, nu putem oferi alte detalii în legătură cu dosarul penal aflat în curs, însă insistăm asupra împrejurării că procedurile se derulează normal, fiind eminamente și exclusiv rolul organelor judiciare și al persoanelor direct implicate să facă aprecieri asupra acestora”

Vezi și: Oana Roman, dezvăluiri despre incidentul provocat de fiul lui Gino Iorgulescu

related posts

Modifică setările cookies