Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, transformare impresionantă de look. Cum arată acum


Ayan este singurul copil al Mihaelei Rădulescu și, la 15 ani, s-a transformat într-un tânăr extrem de arătos.


De curând, Ayan a anunțat că se antrenează pentru The Duke of Edinburgh’s International Award, un program pentru tineret, care aduce împreună experiențe și abilități pentru crearea unor tineri echipați pentru educație, viitorul loc de muncă și pentru viață.

Citește și: Mihaela Rădulescu, despre viața la FERMA: ”Mi-am distrus 2 perechi de cizme Chanel și o rochie Balmain din cașmir”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A y a n (@ayanschwartzey) on

De altfel, este binecunoscut faptul că Mihaela Rădulescu, ea însăși pasionată de sporturi, și-a încurjat fiul să aibă cât mai multe activități fizice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A y a n (@ayanschwartzey) on

Tânărul Ayan Schwartzenberg este campion la Muay Thai (box thailandez), campion la Krav Maga și pasionat de Kickboxing. De altfel, adolescentul se antrenează din greu, iar în clipurile video distribuite pe Instagram îşi antrenează muşchii în cele mai solicitante antrenamente. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A y a n (@ayanschwartzey) on

Mama sa, Mihaela Rădulescu, nu ar putea să fie mai mândră de Ayan. Într-un mesaj pe pagina sa de Facebook, vedeta PRO TV a scris:  ”Iată, dacă tot m-ați întrebat - a crescut. De vreo 15 ani tot asta face, ca și ai voștri. Să ne fie sănătoși și sa nu uite cât îi iubim. Că nu ne-ajunge o viața să-i iubim... Mama lui Ayan”.

Foto: Instagram, Facebook

 

Vezi și: Geanina și Otilia, spectacol greu de ignorat la FERMA 

related posts