Bai Ling, actrița chineză care se credea venită de pe Lună, face 53 de ani. Arată ca o adolescentă


Este una dintre cele mai cunoscute actrițe din China. Dacă nu pentru filmele în care a jucat, atunci cu siguranță pentru viața ei excentrică. Bai Ling parcă nu îmbătrânește. La 53 de ani arată ca o adolescentă.


Bai Ling, pe care ai văzut-o în Wild Wild West, alături de Will Smith, și în Crank: High Voltage, alături de Jason Statham, împlinește 53 de ani pe 10 octombrie. Actrița are o energie debordantă, în prezent lucrând la 10 filme. Simultan.

Cel mai probabil energia de acum se datorează regimului de viață spartan pe care l-a avut încă de mică. La 14 ani a fost încorporată în Armata de Eliberare a Poporului și a devenit soldat artist în prefectura Nyingchi, din Tibet. 

O vreme a servit și ca asistentă medicală, însă principala sa activitate era să distreze soldații și ofițerii din armată. Mai târziu, actrița avea să dezvăluie că în perioada staționării în Tibet a fost intoxicată cu alcool și violate de ofițeri, alături de alte colege artiste.

Bai Ling în septembrie 2019. FOTO: Profimediaimages.ro

În urma acestor agresiuni repetate, Bai Ling a rămas însărcinată, eveniment care i-a provocat o depresie severă. A apelat la avort și a ajuns într-un spital de boli mintale. Actrița spune că trecutul ei negru a împins-o la o dependență de alcool de care a scăpat cu greu.

Citește și: Enrique Iglesias, în mintea copiilor. Şi-a provocat la dans fiica de 1 an şi 9 luni

La jumătatea anilor 2000, Bai Ling devenise ceea ce evitase toată viața: o femeie „depravată”, care „își arată sânii peste tot”, un „personaj pe care cultura pop de la Hollywood l-a creat”. 

Bai Ling: „Vin de pe Lună”

Actrița chineză se stabilise în SUA în 1991, unde și-a făcut intrarea în cineamtografie cu pelicula The Crow (Corbul). Filmările au fost oprite brusc, după moartea brutală a lui Brandon Lee, fiul regretatului Bruce Lee.

Actorul a murit după ce a fost împușcat de la mică distanță cu un pistol căruia i s-au schimbat cartușele de recuzită.

În 2009, Bai Ling declara într-un interviu că vine de pe Lună, satelitul natural al Pământului, unde locuiește și bunica ei. 

„Eu nu exist în realitate. Sunt în propriul meu univers, iar mintea mea este la un milion de kilometri depărtare. Mă simt ca și când aș veni de pe Lună deoarece mama spunea că am fost găsită undeva”, spunea actrița pentru Reuters.

Bai Ling, 7 iubiți, niciun soț

De-a lungul vremii, actrița chineză a avut mai mulți iubiți celebri, însă relațiile au fost de scurtă durată. Printre bărbații care i-au ajuns la inimă se  numără Nick Carter, componentul trupei Backstreet Boys, muzicianul Lionel Richie și actorii Thomas Jane și Mickey Rourke. 

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Top 3 actrițe care s-au îngrășat pentru un rol

FULLSCREEN
Bai Ling, actrița chineză care se credea venită de pe Lună, face 53 de ani. Arată ca o adolescentă
  • /

related posts