Băiatul adoptat de Charlize Theron se consideră fetiță. Actrița a dezvăluit în premieră de ce fiul ei poartă rochițe


Charlize Theron  l-a adoptat pe fiul ei cel mare, Jackson, când acesta era un bebeluș. 

Tag-uri: #Charlize Theron

 În ultimul timp au mai circulat diverse zvonuri potrivit cărora Charlize l-ar fi crescut ca pe o fetiță.  În mai multe ocazii, paparazzii l-au surprins pe băiat purtând fuste sau rochii de prințesă, cu părul împletit sau codițe.

 

Mai mult decât atât, Charlize seamănă foarte bine cu surioara lui în vâstă de 3 ani, August, iar actrița pare să fie o fericită mămică de două fetițe.

 

"Da, și eu am crezut că este băiat. Până când într-o zi m-a privit în ochi și mi-a spus: < Eu nu sunt băiat. Sunt fată!> Avea 3 ani pe atunci. Asta a fost , iar acum am două fetițe superbe, pe care, ca orice părinte vreau să le protejez și să le văd fericite. 

Nu eu sunt cea care decide cine vor să fie copiii mei. Treaba mea ca părinte este să mă bucur de copiii mei, să-i iubesc și să mă asigur că au tot ceea ce le trebuie ca să fie fericiți. Voi face tot ceea ce pot ca fetele mele să aibă dreptul de a alege ceea ce vor să fie." , a declarat actrița citată de Daily Mail. 

 

 Ea mai continuat, râzând:  

"Puteți să dați vina pe mama mea pentru faptul că nu pot fi mai bună de atât. Știți, am crescut într-o țară în care oamenii știau doar jumătate de adevăr, minciuni și bârfe. 

Mie mama mi-a spus că trebuie să vorbesc, să mă ridic și să-mi spun părerea. Vreau ca atunci când viața mea va ajunge lA final, să știu că  am trăit în adevăr. ", a mai declarat frumoasa actriță.

 

Charlize Theron cu mama ei

 

Charlize a avut o copilărie zbuciumată. A fost crescută într-o fermă de lângă Johannesburg, Africa de Sud, de un tată alcoolic și abuziv, care o bătea frecvent pe mama actriței. 

 

Atunci când avea 15 ani, tatăl lui Charlize, care avea o afacere în domeniul construcțiilor, s-a întors acasă cu un pistol și a vrut  să le ucidă pe fiica și pe soția lui.  În schimba, Gerda(mama actriței) a pus mâna pe pistol și și-a împușcat  mortal soțul, în legitimă apărare. Totul s-a întâmplat sub ochii îngroziți au lui Charlize Theron, care asistase la toată scena. 

 

Vezi cum arată Jackson AICI 

FULLSCREEN
Băiatul adoptat de Charlize Theron se consideră fetiță. Actrița a dezvăluit în premieră de ce fiul ei poartă rochițe
  • /

related posts

Modifică setările cookies