Ban la ban trage! Top 7 cele mai bogate cupluri de celebrităţi ale momentului


Au sute de milioane sau chiar miliarde de euro în conturi şi formează cupluri ,,indestructibile”, cel puţin din punct de vedere financiar. 


Iată care sunt cele mai avute perechi formate din celebrităţi a căror averi s-au atras ca nişte magneţi, sumele de bani prezentate mai jos fiind estimative.

1. Francois-Henri Pinault şi Salma Hayek (40 de miliarde de euro). Sunt lideri indiscutabili la acest capitol, afaceristul francez care deţine mai multe branduri de lux căsătorindu-se cu atriţa mexicană în 2009. Familia Pinault şi-a permis să doneze 100 de milioane de euro pentru reconstrucţia catedralei Notre-Dame din Paris, arsă într-un incendiu de proporţii.

2. Steven Spielberg şi Kate Capshow (3,5 miliarde de euro). Celebrul regizor de 72 de ani e una dintre cele mai înstărite vedete de la Hollywood, iar actriţa americană îi completează veniturile. Cei doi s-au cunoscut în 1984, pe platoul de filmare al producţiei ,,Indiana Jones şi templul morţii”, pentru a-şi oficializa relaţia în 1991.

3. Jay Z şi Beyonce (1,5 miliarde de euro). Pe locul trei la general, cei doi sunt primii la popularitate. Cântăreaţa de 38 de ani nu mai are nevoie de nici o prezentare, în timp ce soţul său e un şi el un personaj influent în lumea muzicii, care s-a extins însă cu succes şi în afaceri.

4. David şi Victoria Beckham (900 de milioane de euro). Sunt probabil cel mai echilibrat cuplu din punt de vedere al banilor aduşi în casă de fiecare. Deşi s-a retras de mult din fotbal, David a rămas în continuare o icoană de marketing şi e acum patron al unei echipe americane nou-înfiinţate. De partea cealaltă, Victoria s-a lăsat de muzică, dar şi-a construit un nume în fashion.

5. Tom Brady şi Gisele Bundchen (600 de milioane de euro). Cel mai valoros ,,quarterback” din istoria fotbalului american are 42 de ani şi evoluează în continuare la echipa New England Patriots. Averea sa considerabilă e depăşită însă de cea a supermodelului Gisele Bundchen (39 de ani), cu care Brady formează un cuplu spectaculos începând din 2006.

6. Kanye West şi Kim Kardashian (500 de milioane de euro). Căsătoriţi din 2012, cei doi au parte de o mediatizare uriaşă peste Ocean. În timp ce Kim face furori în showbiz şi în spaţiul virtual, Kanye a devenit celebru ca rapper, devenind ulterior un remarcabil designer de încălţăminte.

7. Will Smith şi Jada Pinkett (300 de milioane de euro). Formează una dintre cele mai longevive perechi de la Hollywood, având la activ un mariaj de peste două decenii. Majoritatea banilor sunt aduşi de actorul de 51 de ani, a cărui filmografie include numeroase producţii de top în box office-ul american.

related posts

Modifică setările cookies