Bănel Nicoliță, adevărul despre plecare lui în SUA: „Am vrut să-mi revin fizic și moral”


În urmă cu mai multe luni, întreaga presă din România a notat că Bănel Nicoliță ar avea datorii la cămătari și că ar fi rămas falit, iar din această cauză a plecat din România în SUA.


Chiar dacă sportivul a negat că ar avea datorii, informațiile din presă tot au continuat să curgă, iar Bănel Nicoliță a recunoscut doar că a rămas fără bani.

„Divorțul l-am făcut din cauza mea. Mi-am dorit foarte mult să fac ceva la Făurei, am venit aici. Fosta soție nu a fost de acord. Am investit și bani, sentimente, mai multe chestii. Atunci a trebuit să renunț puțin la familie, să stau mai mult aici, la Făurei, să vin la antrenamente. Normal că după un an, doi, a venit și scandalul. «Ai băgat bani acolo, te-ai dus acolo, ne-ai neglijat pe noi». Asta a fost problema, motivul divorțului. Mi-a spus că dacă plec la Făurei, divorțăm. Eu am zis «OK». Eu sunt mai nebun, iubesc fotbalul, el mi-a dat tot ce am și vreau să dau și eu înapoi cât pot. Îmi asum toate greșelile, sunt vinovat”, spunea Bănel Nicoliță în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, în urmă cu mai mult timp.

Acum, potrivit celor de la Gazeta Sporturilor, fostul fotbalist care a jucat pentru clubul patronat de Gigi Becali a dezvăluit de ce a plecat în SUA: „Am fost plecat afară, am fost la un prieten în vacanţă. Am stat câteva luni acolo. Am vrut să-mi revin şi eu fizic şi moral, pentru că eram cu moralul la pământ. Divorţul prin care am trecut, fotbalul, banii pierduţi. Greşeala mea cea mai mare a fost că am venit la Făurei şi atunci au intervenit probleme vizavi de fosta soţie. Nu a acceptat şi la acel moment chiar a avut dreptate. Banii familiei, timpul pe care îl petreceam aici, nu mai ajungeam să fiu lângă ea şi lângă copii, să fiu alături de ea şi să le ofer şi ce le lipsea. Nu mi-am revenit nici acum, să fiu sincer. Asta e viaţa, trebuie uşor-uşor să văd lucrurile aşa cum sunt”.

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotude cu Ștefan Iancu - "Dacă aș juca într-un film XXX..."

related posts

Modifică setările cookies