Bănel Nicoliță, interviu cu lacrimi în ochi! Ce a spus despre fetele lui


Considerat unul dintre cei mai buni și muncitori fotbaliști pe care i-a avut Steaua, Bănel Nicoliță a reușit să se facă apreciat și de publicul larg, nu doar de către suporterii echipei din Ghencea.

Tag-uri: #Banel Nicolita

Chiar dacă l-a avut patron pe Gigi Becali, iar echipa se numește, din 2017, FCSB, Bănel Nicoliță a avut norocul să poarte pe piept stema Stelei, pentru că a evoluat sub culorile roș-albastre între 2005 și 2011.

Recent, într-un interviu pentru Ego, fostul fotbalist, acum în vârstă de 37 de ani, a vorbit despre divorțul de soție și despre cele două fete pe care le are cu femeia.

„Sunt minunat, din punctul meu de vedere, pentru că mă implic foarte mult. Sunt un om care oferă toată dragostea. Fetele mele sunt cele mai minunate ființe de pe lume. Vă vorbesc cu lacrimi în ochi. Nu există bucurie mai mare. Când sunt cu ele, le iau tot ce vor. Vă spun sincer, având două fete mari, nu aș vrea să mai fac încă un copil. Le iubesc prea mult și nu vreau să creadă vreodată că iubesc pe cineva mai mult decât pe ele. La noi este vorba despre respect. Fosta mea soție a înțeles nebunia mea și m-a acceptat cu multe chestii. Avem o relație foarte bună din toate punctele de vedere, nu există scandal. Dacă îmi doresc să mă duc să iau fetele, le iau. Nu este problemă. Îi mulțumesc pentru asta, pentru că știu că nici ei nu îi este ușor. Vom vedea ce o să se întâmple, căci viața este plină de surprize”, a spus Bănel Nicoliță.

Vezi și: Cele mai tari idei de vacanta

related posts

Modifică setările cookies