Barack Obama, surpriză pentru soția sa: ”E ca și cum Jay-Z îşi face apariţia la concertul lui Beyonce”


Michelle Obama a avut parte de o surpriză romantică din partea soţului ei .


Sâmbătă, fostul preşedinte şi-a declarat din nou dragostea faţă de soţia sa în public, când acesta a venit pe scenă şi i-a oferit un buchet de flori.

Citește și: Michelle Obama, despre cât de greu i-a fost cândva alături de Barack: M-am simțit vulnerabilă

E ca şi cum – ştiţi când Jay-Z îşi face apariţia la concertul lui Beyonce – Crazy in Love? E cam acelaşi lucru.” a declarat fostul preşedinte, în vârstă de 57 de ani. În momentul în care Valerie Jarret, fostul lui consilier, care a organizat evenimentul, l-a întrebat cum a fost momentul în care acesta şi-a văzut pentru prima dată viitoarea soţie, răspunsul a fost unul plin de umor, dar înduioşător în acelaşi timp:

„În primul rând, e foarte înaltă, aşa că în mare parte am văzut numai picioare”, mărturiseşte fostul preşedinte în faţa întregii audienţe.

Sunt şi copii aici...”  punctează Michelle.

Aşa e...a fost impresionant. Ştii momentul acela când cunoşti pe cineva şi simţi că acea persoană înţelege totul?

În autobiografia ei, Michelle Obama a declarat că ea şi soţul ei au fost la câteva şedinţe de terapie pentru cupluri. „Pentru că suntem modele de urmat, e important să fii sincer şi să spui dacă te aflii într-o căsnicie şi simţi nevoia să pleci, este normal. Cu siguranţă sunt şi momente în care îmi doresc ca lucrurile să fie diferite, dar nu m-am gândit niciodată să renunţ.”

Michelle a mai declarat şi faptul că ieşirea soţului ei din funcţie şi plecarea de la Casa Albă le-a oferit mai mult timp să se reconecteze. „Ne descoperim unul pe altul din nou. Luăm cina doar noi doi, avem momente în care suntem împreună, cum eram înainte de toate acestea: fără copii, fără publicitate, fără nimic.” 

Soţii Obama au fost, din primele zile ale mandatului prezidenţial, un exemplu de respect şi iubire. Cei doi şi-au făcut de mai multe ori astfel de declaraţii în public şi au setat un exemplu de familie unită.

Foto: Getty

FULLSCREEN
Barack Obama, surpriză pentru soția sa: ”E ca și cum Jay-Z îşi face apariţia la concertul lui Beyonce”
  • /


related posts