Bărbații roiesc în jurul ei. Jurnalista sexy Diletta Leotta, cea mai curtată femeie din Italia


Diletta Leotta (27 de ani) e prezentatoarea unei emisiuni sportive la postul DAZN, dar în același timp e considerată una dintre cele mai frumoase femei din Italia.


În viața amoroasă, blonda a trecut recent printr-o despărțire dureroasă, iar acum nu duce lipsă de pețitori.

Pe plan profesional, senzuala Diletta și-a început cariera în televiziune la vârsta de 19 ani, la Antenna Sicilia, fiind remarcată de cei de la Sky, care au angajat-o inițial ca prezentatoare a rubricii meteo. Pasionată de fotbal, italianca a făcut apoi pasul spre Sky Sports, acolo unde a moderat un show dedicat meciurilor din Serie B (liga a doua din Cizmă). Diletta Leotta și-a atins apogeul anul trecut, când s-a „transferat” la postul DAZN, primind pe mână emisiunea „Diletta Gol”, ocupându-se de această dată de marile meciuri din Serie A, elita fotbalului italian.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sardegna 2019 ????????

A post shared by ????Diletta Leotta???? (@dilettaleotta) on

 

În paralel, Diletta Leotta e frumoasă foc, iar acest lucru se poate observa din postările sexy de pe Instagram, unde are peste 4 milioane de admiratori. Sugestivă e chiar ultima fotografie, făcută în vacanța din Sardinia, în care jurnalista apare într-o ținută provocatoare de culoare portocalie. În calitate de fostă participantă la concursul Miss Italia, în urmă cu 10 ani, Diletta știe foarte bine cum să-și pună în valoare calitățile fizice. A suferit chiar și mici intervenții estetice, la nas, la pomeți și la sâni, însă fără a exagera.\

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stadio Artemio Franchi ???? #FiorentinaMilan ⚽️ #dazn ????

A post shared by ????Diletta Leotta???? (@dilettaleotta) on

 

Pentru bărbații care vor s-o cucerească, vestea bună e că Diletta Leotta e „single” și disponibilă. Ea s-a despărțit recent de afaceristul Matteo Mammi, cu care a avut o relație de patru ani, iar de-atunci își caută un nou iubit. Presa tabloidă din Italia e permanent cu ochii pe ea, urmărindu-i fiecare pas, astfel că Diletta nu prea poate să-și ascundă viața privată. Așa s-a întâmplat și în această vară, când jurnalista a fost surprinsă flirtând cu un boxer, Daniele Scardina, cu care a petrecut clipe romantice pe un yacht la Ibiza. N-a fost să fie ceva de durată, Diletta fiind remarcată ulterior în apropierea unui alt bărbat, cântărețul Matteo Lotti. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#dayoff ????☀️????????‍♀️????

A post shared by ????Diletta Leotta???? (@dilettaleotta) on

FOTO: Getty Images

Vezi și profil de celebritate: Cameron Diaz nu duce dorul actoriei

related posts

Modifică setările cookies