Bărbatul elf există și șochează întreaga lume. Nu a fost mulțumit de rezultate și a apelat la alte operații estetice


Deși se apropie cu pași repezi de vârsta de 30 de ani, Luis Padron nu vrea să se oprească aici cu transformările și vrea să le demonstreze tuturor că poți depăși toate bariere dacă asta îți dorești cu adevărat.


După ce a cheltuit zeci de mii de dolari ca să arate ca un elf și a trecut prin operații estetice chinuitoare pentru a-și îndeplini un vis din copilărie, Luis nu a fost mulțumit de rezultate și s-a reprofilat.

Tânărul originar din Buenos Aires (Argentina), a cheltuit aproape 50.000 de dolari pe operaţiile plastice pentru că îşi dorea să arate ca un elf după ce s-a uitat la filme ca "Labyrinth" sau "The Never Ending Story".

Luis a recunoscut că era conştient că oamenii îl vor privi diferit, dar nu s-a oprit până nu a devenit un elf. "Am vrut să fiu un elf, un înger, o fantezie, şi da, să arăt inuman, dar delicat în acelaşi timp. Am avut propriul meu ideal şi nu m-am lăsat, indiferent de ce intervenea", a declarat acesta potrivit The Sun.

În urmă cu câteva luni, bărbatul însă a trecut prin alte operații estetice pentru a căpăta trăsături mai plăcute, iar noua transformare i-a adus contracte de publicitate, devenind fotomodel.

A renunţat la ochii negri şi la urechile de elf. Şi-a operat iarăşi nasul și a mărturisit că nu va renunța niciodată la ceea ce își dorește pentru că fiecare om merită să fie fericit. 

Sursă foto: Instagram

related posts

Modifică setările cookies