Bărbatul înșelat de soție cu Ciprian Marica, reacție publică prin intermediul avocatului personal


Ciprian Marica este, fără doar și poate, cel mai mediatizat personaj în această perioadă, după ce pe YouTube a apărut un filmuleț cu el ieșind în prosop dintr-o cameră de hotel în care se afla cu amanta lui.

Tag-uri: #Ciprian Marica

Clipul care a devenit viral și a depășit rapid 1 milion de vizualizări a fost realizat chiar de soțul înșelat, care zilele trecute a trimis un mesaj public prin intermediul avocatului său, în speranța că numele lui nu va mai fi asociat cu acest scandal.

Iată mai jos mesajul care a fost publicat pentru prima dată de site-ul clujust.ro:

„Este nereală informația conform căreia Florin Muntean a dat publicității o înregistrare video în care apare soția lui. Niciunul din motivele indicate ca justificând o astfel de faptă sau atitudine apărute în presa din România nu este real, înregistrarea video a ajuns la presă prin metode ce nu sunt cunoscute celor doi soți care nu au dorit niciodată să-și expună în vreun fel public viața privată.

În prezent, cei doi soți, împreună, luăm toate măsurile legale și juridice împotriva acestui atentat grav la viața privată, a cărei protecție este asigurată oricărui cetățean român de Constituția României, Carta Europeană a Drepturilor Omului și Regulamentul European de Protecție a datelor.

Ne vom asigura că toate mențiunile referitoare la familia noastră vor dispărea din presa scrisă și audiovizuală, că toate persoanele vinovate vor fi trase la răspundere civilă și penală și că ne vom putea continua viața de familie împreună fără a da socoteală nimănui.

Copiii noștri, pe nedrept expuși public, vor crește într-o țară în care dreptul la viață personală și demnitate sunt respectate și apărate așa cum se întâmplă în majoritatea țărilor din Uniunea Europeană din care facem parte.

Totodată, acționăm prin plângeri penale împotriva tuturor amenințărilor, injuriilor și atacurilor adresate soției Ana Muntean prin toate mijloacele prin care acestea au avut loc”

Vezi și: El este oficial noul iubit al Andrei Gogan - Trending Review cu Daragiu - Episodul 27

related posts

Modifică setările cookies