Bărbatul Ken a ajuns pe mâna medicilor din Turcia: ”Asta este ultima mea operație estetică”


Rodrigo Alves, cunoscut și drept Bărbatul Ken, a ajuns în Turcia pentru a-și face o nouă intervenție estetică, în încercare de a opri ”procesul de îmbătrânire”.


Și-a transformat trupul cu ajutorul a mai bine de 70 de proceduri estetice, însă acum Rodrigo Alves are o nouă nemulțumire: părul din ce în ce mai rar de pe cap.

Citește și: Cum arăta bărbatul Ken înaintea celor 62 de operații estetice

Astfel, pentru a preveni un început de chelie, brazilianul a călătorit în Turcia pentru un transplant de păr care a însemnat 7 ore în sala de operație - timp în care i s-au implantat 1200 de fire păr - și un cost de 3000 de lire sterline. 

Este cel de-al patrulea transplant de păr la care Rodrigo (35 de ani) apelează în ultimii cinci ani.

Starul originar din Brazilia a mărturisit, pentru Daily Mail că, pe fondul pierderii părului, devenise depresiv și nemulțumit de felul în care arăta, dar că acum operația i-a redat încrederea în sine. 

”În ultima vreme, îmi cădea foarte mult păr, ceea ce m-a stresat foarte tare. Drept urmare, am început să mănânc mai mult și m-am îngrășat 19 kilograme”, a explicat el. 

Rodrigo a mărturisit că dorința sa de a-și păstra înfățișarea tinerească l-a făcut să apeleze la intervenția în Turcia, unde intervențiile de acest gen sunt mult mai ieftine decât în Londra, unde locuiește la ora actuală. 

Aceasta intervenție de implant de păr vine la scurt timp după ce a dezvăluit că a mai făcut o operație estetică pentru a obține bărbia ”perfectă”.

”Sper că asta este ultima mea operație estetică pentru că organismul meu nu mai suportă”, a spus Rodrigo Alves. 

Foto: Getty 

FULLSCREEN
Bărbatul Ken a ajuns pe mâna medicilor din Turcia: ”Asta este ultima mea operație estetică”
  • /


related posts