Bărbatul surprins cu amanta la meci reacționează: “Dacă era o femeie în locul meu...”


Zilele trecute, un filmuleț în care un bărbat și o femeie se sărutau în timpul unui meci de fotbal din Ecuador a devenit viral.


Din câte se pare, cei doi erau amanți, iar în momentul în care au văzut că sunt filmați s-au îndepărtat brusc unul de altul, însă ei deja fuseseră filmați într-o ipostază compromițătoare.

Deși atunci când clipul a devenit viral nu se știa cu siguranță dacă bărbatul și femeia sunt amanți, acum adevărul a ieșit la iveală. Pe numele real Dyvi Andrade, bărbatul a dezvăluit că nu i se pare ok să fie pus la zid pentru imaginile care au devenit virale.

“Dacă era o femeie în locul meu, voi ce ați fi făcut? Au circulat filmulețe cu femei infidele, dar nu s-a râs de ele cum s-a râs de mine. O să îmi apăr onoarea și mândria ca un bărbat, până la final. Toți greșim și ne căim, le mulțumesc celor care m-au invitat la biserică pentru a-mi vindeca familia. Nimeni nu îmi va repara imaginea, dar Dumnezeu e mare și atotputernic, iar femeile care mă atacă, știu că au înșelat și ele, dar comentează în continuare”, a spus acesta, potrivit celor de la Sport Bible.

Bărbatul a avut un mesaj și pentru partenera lui pe care a înșelat-o, afirmând că speră să nu fie părăsit de aceasta: “Vreau să trăiesc din nou alături de tine. Îmi pare foarte rău, de aia am ieșit public să comentez acest nonsens, ca să pot să îți cer să mă ierți. Sunt așa confuz, dar te vreau înapoi”.

Vezi și: Are o relatie extraconjugla si si-a lasat amanta insarcinata. Cum a vrut sa scape de sotia lui si ce soarta a avut aceasta

related posts

Modifică setările cookies