Bebe Rexha, lipsită de inhibiții la peste 70 de kg. Cum a pozat după ce a intrat în depresie din cauza kilogramelor în plus


De sărbători, Bebe Rexha era în pragul depresiei și le spunea fanilor că “e mai grasă ca niciodată”. Acum pare că stă mult mai bine din punct de vedere psihic și se mândrește cu formele ei voluptoase.


Cântăreața a realizat o colaborare cu brandul de lenjerie intimă “Adore Me”, care promovează lenjerie intimă sexy pentru femei cu siluete diferite. În clipul postat pe Instagram, Bebe Rexha apare alături de câteva tinere mândre de corpurile lor, chiar dacă nu corespund standardelor de frumusețe impuse de Hollywood.   Bebe s-a lăsat filmata într-o pereche de chiloți de dantelă roșii și un corset sexy. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bebe Rexha (@beberexha)

Bebe Rexha, deprimată din cauza kilogramelor în plus

În urma cu două luni, artista se plângea fanilor că nu se simte bine în propriul corp, într-un video postat pe TikTok.  “Tocmai m-am cântărit și cred că sunt mai grasă că niciodată. Nu mă simt confortabil să spun câte kilograme am, aș fi jenată. Mă simt dezgustătoare în propriul corp”, a mărturisit Bebe Rexha de sărbători.

Artista este într-o relație serioasă cu patronul “Moving Images Entertainment” Keyan Safyari. Bebe, care a mărturisit că este bipolară și fluidă sexual, și-a început relația cu Keyan în martie 2020.

Bebe Rexha este considerată una dintre cele mai talentate artiste ale momentului. Dar și una dintre cele mai sexy.

related posts

Modifică setările cookies