Bebelușul care a devenit viral! Ce le-a făcut medicilor imediat după naștere


În loc să plângă, Isabela Pereira de Jesus s-a încruntat la medici chiar după momentul în care a venit pe lume, pe 13 februarie 2020, în Rio de Janeiro, Brazilia.

Tag-uri: #bebelus #viral

Fotograful Rodrigo Kunstmann a surprins momentul excepțional, pe care apoi l-a postat pe Facebook. ”Mă consider o persoană binecuvântată. Mă simt ca și cum am câștigat la loterie”, a declarat acesta pentru Insider.

Citește și: Prima țară care anunță oficial că toți pacienții s-au vindecat de coronavirus! Ce s-a întâmplat în Vietnam

Când vin pe lume, majoritatea bebelușilor țipă și plâng. Isabela Pereira de Jesus a preferat o abordare mai diplomată, uitându-se urât la medici în momentul în care s-a născut.

Kunstmann, care este fotograf profesionist de 11 ani și fotograf la nașteri de patru ani, a postat superba imagine pe Facebook, alături de comentariul: ”Astăzi este ziua mea și nici măcar nu trebuie să port haine pentru acest eveniment”.

Fotografia a devenit virală, iar Kunstmann recunoaște că aceasta i-a schimbat viața și cariera. 

Mama Isabelei, Daiane de Jesus Barbosa, a fost de asemenea surprinsă de reacția fiicei sale. ”Fiica mea s-a născut meme”.

Deși au trecut zile bune de când s-a născut, Isabela nu a renunțat la expresia care a consacrat-o. Mama ei a dezvăluit că cea mică se încruntă de fiecare dată când vrea să fie alăptată sau are nevoie să-i fie schimbat scutecul.

Foto: Rodrigo Kunstmann

related posts

Modifică setările cookies