Bebelușul Roxanei Ciuhulescu a crescut și este super drăgălaș


Roxana Ciuhulescu a cucerit internauții cu cea mai recentă postare de pe Instagram. L-a arătat lumii pe fiul ei, Cezar Ioan, care a împlinit 11 lunii. 


Micuțul face senzație pe internet cu ochii lui superbi. 

"Doamne, cât ești de frumos! ",  "Wow ...un îngeraș motzat...o frumusețe de băiețel!", "O frumusețe de baiat! ????",   "Ce ochi magnifici are!"

 

Vezi cum arată băiețelul Roxanei Ciuhulescu în GALERIA FOTO 

Roxana Ciuhulescu (40 de ani) a divorțat acum 3 ani, după zece ani de căsnicie cu Mihai Ivănescu, alături de care are o fetiță de 11 ani, Cleopatra. 
 
 

Acum, vedeta este căsătorită cu Silviu Bulugioiu, alături de care se simte fericită și împlinită. Roxana l-a născut pe Cezar Ioan chiar de ziua soțului ei.
 
 
 
„Nu îmi vine să cred că am al doilea copil. Nu îmi vine să cred că e băiețel. Este o minune, Cezar e cadoul meu de 40 de ani. E un copil foarte reușit și îi mulțumesc lui Dumnezeu. A venit mai târziu, când nu mă mai așteptam.”, a povestit vedeta TV. 
 
 
Roxana și-a găsit acum liniștea după căsătoria cu cel de-al doile soț, Silviu Bulugioiu, însă în urmă cu doi ani lucrurile luaseră o întorsătură foarte neargă pentru ea.
 
„A fost o problemă de sănătate din cauza emoțiilor prin care treceam. Am făcut ulcer, sufeream de insomnii, nu dormeam decât dacă luam pastile. Sincer nu mai aveam timp să mă gândesc la mine, mă gândeam doar la copil. Am făcut pshioterapie cu ea și am depășit foarte ușor această perioadă. Ulcerul s-a rezolvat cu pastile, tratamente. Mai am perioade când mă mai doare stomacul. M-am liniștit, pur și simplu. Mama a suferit pentru mine și s-a bucurat alături de mine, când am trăit momente frumoase”, a povestit Roxana Ciuhulescu într-un interviu televizat. 
 
 Pe protvplus.ro poți vedea momente speciale din emisiunile tale preferate:
 
 
 
 

related posts

Modifică setările cookies