Bebeto, fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf, audiat la tribunal în procesul de divorț al părinților


Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au împreună un fiu, Bebeto, care a fost audiat ieri în procesul de divorț al părinților săi. Iată primele declarații!


Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în continuare în atenția presei! Cei doi, deși și-au anunțat divorțul în urmă cu mai multe luni, încă nu au ajuns la un punct comun. Ieri, fiul celor doi a fost prezent la tribunal alături de sora lui, Sarah Dumitrescu, pentru a oferi mărturii despre divorțul părinților săi. Anamaria Prodan nu a putut să fie alături de băiatul său deoarece se află la Abu Dhabi în acest moment.

Imediat după ce a ieșit de la audieri, Laurențiu Reghecampf Jr. a vorbit public despre ceea ce s-a întâmplat în sala de judecată. Acesta susține că totul a fost bine deoarece familia sa mereu trece peste momentele dificile. Anamaria Prodan l-a sfătuit pe Bebeto să spună tot ce își dorește, dar să nu mintă.

”A fost bine. Noi mereu trecem peste perioadele tensionate și dificile. Mama e în Abu Dhabi. Am vorbit cu mama înainte de audieri și mi-a zis să zic ce am de zis și să nu mint”, a declarat Bebeto pentru o emisiune mondenă.

În ceea ce privește relația lui Bebeto cu tatăl său, adolescentul în vârstă de 14 ani susține că Reghe nu l-a mai căutat de mult timp. 

”Nu am mai vorbit cu tatăl meu, nu a încercat să mă contacteze”, a mai spus Bebeto.

Cu toate acestea, în cadrul unei emisiuni, Laurențiu Reghecampf a declarat că îi este aproape băiatului său.

Sursă foto: Instagram/Anamaria Prodan

VEZI ȘI: SURVIVOR Extrashow - ED 60

related posts

Modifică setările cookies