Bella Hadid, ca o felină la plajă. Cum arată vedeta cu noul look: s-a vopsit blondă


 
În ultimii ani, Bella Hadid a reușit să iasă din umbra surorii sale, Gigi. Înaltă, suplă, cu o atitudine sexy, Bella și-a făcut un nume în lumea modellingului, fiind recunoscută ca una dintre cele mai atrăgătoare brunete din lumea modei.


Bella Hadid și-a făcut însă o schimbare radicală de look: a renunțat la părul brunet și s-a vospit blondă. Deși toată lumea o știe de brunetă, vedeta a mai fost blondă înainte să fie celebră.

Bella este alături de sora sa, Gigi, în vacanță în Mykonos, unde paparazzi pur și simplu nu îi dau pace. Cele două surori celebre sunt urmărite și fotografiate la fiecare pas.

La cea mai recentă apariție la plajă, Bella a atras toate privirile într-un costum de baie super sexy, cu imprimeu de leopard.

Deși nu este un secret, nu toată lumea știe că Bella Hadid suferă de boala Lyme. "Mi-a afectat memoria atât de tare, încât, la un moment dat, nu-mi mai aduceam aminte cum să ajung acasă. Nu mai puteam să practic echitația. Eram foarte bolnavă. Am fost nevoită să îmi vând calul pentru că nu mai puteam avea grijă de el", a spus, mai demult, Bella Hadid despre boala ei.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos:

related posts

Modifică setările cookies