Bella Hadid, luată la țintă de protestatari la Los Angeles. Supermodelul, în mijlocul unui scandal interetnic


Bella Hadid a stârnit animozități peste Ocean după ce a luat atitudine în conflictul sângeros dintre israelieni și palestinieni. Reacția fotomodelului a fost primită cu ostilitate în California.


Manifestanți pro-Israel au ieșit pe străzi în Los Angeles, pentru a susține cauza israeliană împotriva grupării jihadiste Hamas. Fotomodelul Bella Hadid a fost ținta principală a manifestanților, care au scandat lozinci împotriva sa și au afișat pancarte cu mesaje ofensatoare.

Vezi GALERIA FOTO de mai jos!

Fotomodelul de 24 de ani, care este palestiniană după tată, s-a alăturat în weekend unui protest de stradă organizat la New York, pentru susținerea populației palestiniene din Fâșia Gaza. 

Vedeta a fost văzută în mijlocul mulțimii, îmbrăcată într-o rochie tradițională palestiniană, fluturând un steag palestinian. 

Modelul și-a dezvăluit atașamentul față de originile sale și într-o postare pe rețelele sociale, unde a vorbit despre „rasa rară” a poporului ei.

Felul în care se simte inima mea… Să fiu în preajma acestor mulți palestinieni frumoși, inteligenți, respectuoși, iubitori, amabili și generoși, într-un singur loc… Suntem o rasă rară. Este Palestina liberă, până când Palestina va fi liberă”, a scris Bella Hadid pe Instagram.

Bella Hadid nu e singura celebritate taxată pentru că s-a implicat în conflictul interetnic din Orientul Mijlociu. Gal Gadot s-a izbit de un val de critici după ce a îndemnat la încetarea ostilităților dintre israelieni și palestinieni.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

related posts

Modifică setările cookies