Ben Affleck, topit după Jennifer Lopez! Cuplul a ajuns la Festivalul de Film de la Veneția


That’s amore! Cele mai recente imagini cu Ben Affleck și Jennifer Lopez ne reamintesc de ce  “Bennifer” este unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lume. 


Artista de 52 de ani și actorul de 49 de ani au ajuns joi la Veneția, unde are loc ediția cu numărul 78 a Festivalului de Film de la Veneția. 

Vineri este programată premiera filmului “The Last Duel”, în care joacă Ben Affleck, iar J Lo îl va însoți cel mai probabil la eveniment. Acesta va fi debutul cuplului pe covorul roșu, de la reluarea relației. 

J Lo și Ben Affleck s-au despărțit în 2004, când toată lumea aștepta nunta. Cei doi au reaprins flacăra iubirii la începutul verii, la scurt timp după ce artista s-a despărțit de Alex Rodriguez. De atunci, paparazzi sunt non-stop pe urmele lor, iar J Lo și Ben Affleck fac paradă de gesturi tandre la fiecare apariție. 

La fel au făcut și în “Orașul Măștilor”. Jennifer și Ben au ajuns cu un taxi vaporetto și s-au sorbit din priviri în timpul plimbării. Artista a purtat o rochie albă, elegantă, din dantelă, iar Ben a optat pentru un look casual. 

Ca un adevărat gentleman, actorul și-a ajutat iubita să coboare din barcă și a ținut-o în permanență din mână. Cei doi au fost joviali cu fotoreporterii și s-au lăsat fotografiați din toate unghiurile. 

Ben Affleck joacă în filmul „The Last Duel” alături  de cel mai bun prieten al său, actorul Matt Damon.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Wine Trips Romania – Ep.9 Povestea Cramei Tohani

 

related posts

Modifică setările cookies