Betty Blue, imagine rară alături de fratele ei: "IN SFARSIT!!! avem o poza împreună"


Betty Blue este una dintre cele mai urmărite fiice de cântăreți de la noi din țară, unde mai pui că este și frumoasă și are o voce care face furori în lumea muzicală.


Dacă ea este o prezență constantă de câțiva ani în lumea showbiz-ului din România, fratele ei, Dany este extrem de discret și nu își face apariția prea des în lumea mondenă. Recent însă, Betty a publicat pe contul ei de Instagram o imagine în care apare alături de el.

"ÎN SFÂRȘIT!!! avem o poza împreună", a fost descrierea pe care a adăugat-o tânăra la fotografie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

IN SFARSIT!!! avem o poza impreuna???? #bro

A post shared by Betty Blue (@bettyblue.official) on

Fiul lui Florin Salam se luptă de mai bine de 13 ani să țină sub control boala hepatică severă pe care a moștenit-o de la mama sa.

În 2009, soția lui Florin Salam s-a stins din viață la numai 27 de ani, după o luptă grea cu o boală hepatică. Cântărețul a trecut atunci prin cea mai urâtă perioadă a vieții sale, dar a încercat din răsputeri să își revină pentru Betty și Danny. Din păcate, la numai câteva luni după ce și-a înmormântat soția pe care a iubit-o nespus, Florin Salam a aflat că fiul său a moștenit boala mamei sale. 

"De această boală nu te vindeci niciodată. Oricând poate să se reactiveze. De aceea, Danny duce o viață ordonată, nu prea pierde nopțile și mănâncă foarte sănătos. A avut noroc și zile de la Dumnezeu. Tratamentele i-au făcut bine pe de-o parte, dar i-au distrus copilăria. Pentru că a fost întotdeauna mai plăpând din punct de vedere fizic, el a fost răsfățatul familiei, iar sora lui l-a iubit și protejat ca pe ochii din cap. Florin a trăit terorizat de gândul că fiul lui ar putea păți ceva. Medicii îi spuneau că situația nu este atât de gravă, însă el rămăsese cu sechele de la Fănica. Așa cum știți cu toții, Danny va deveni tătic în curând și va trebui să facă bebelușului său test de hepatita C după naștere pentru că, așa cum știm cu toții, este o boală care se moștenește genetic", au spus surse din familia lui Florin Salam pentru impact.ro.

Sursă foto: Instagram

related posts

Modifică setările cookies