Betty Salam, schimbare radicală de look! Cât de bine arată fiica celebrului manelist


Betty Salam este, fără îndoială, o prezență foarte activă în mediul online, iar cei care o urmăresc știu cel mai bine acest lucru. Artista își ia fanii prin surprindere de fiecare dată, la fel cum s-a întâmplat și acum, asta pentru că și-a schimbat radical look-ul! Iată cum arată fiica lui Forin Salam!


De-a lungul timpului, Betty Salam a fost comparată de fani cu Roxana Dobre, soția tatălui său, iar după ultima vizită la salonul de înfrumusețare asemănarea este mult mai vizibilă. Frumoasa artistă și-a dorit o schimbare de look, așa că s-a lăsat pe mâna hairstylist-ului, iar acum este de nerecunoscut!

Cei care o urmăresc în mediul online știu că Betty Salam are un păr extrem de sănătos și strălucitor, dar de data aceasta a decis să îl mai scurteze. L-a tuns până aproape de umeri, și-a făcut bucle, iar acum pare total schimbată. Fotografiile cu noul look au fost făcute publice pe InstaStory și cu siguranță a primit o mulțime de aprecieri din partea celor care o urmăresc.

Betty Salam, dezvăluiri despre mama sa vitregă

Betty Salam și Roxana Dobre sunt foarte apropiate și au dovedit acest lucru de fiecare dată când au avut ocazia. De curând, fiica manelistului a fost invitată în platoul emisiunii „La Măruță”, acolo unde a vorbit despre defectele pe care le are soția tatălui său. 

„Roxana, te iubesc! Uneori se supără fără motiv. E supărăcioasă. Este nerăbdătoare și… prea sufletistă. Uneori e un defect. Nu are răbdare. Ea știe, îi spun mereu chestia asta”, a declarat Betty Salam în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Sursă foto: Instagram

related posts

Modifică setările cookies