Betty Stoian, lipsită de inhibiții pe rețelele de socializare! Cum s-a pozat fiica lui Florin Salam


Are 20 de ani, e deja mămică și arată fenomenal! Betty Stoian, fiica lui Florin Salam, și-a uimit fanii cu ultima postare de pe contul de Instagram. 


Artista se află în vacanță cu soțul ei, Cătălin Vișinescu, și a postat o imagine super sexy de la plajă. Fiica lui Florin Salam și-a etalat formele apetisante într-un costum de baie, extrem de decupat. 

Fotografia a adunat peste 22.000 de aprecieri și mulți admiratori au felicitat-o pentru felul în care arată. Au fost și internauți deranjați de ipostaza în care a apărut fata lui Florin Salam. 

“Aiurea poză! Nu îți e rușine că te vede lumea? Te vede taică’tu! Unde ți-e capul?”, “Ce te forțezi să îți arăți fundul!”, “Nu mai e rușine! Te vede tatăl tău!”, “Nu e frumos, Betty! Mai ales de la tine, nu ne așteptam!”, “Ai înnebunit și tu!”, i-au scris unii dintre urmăritori. Alții au numit-o “femme fatale” și i-au spus lui Cătălin că e un norocos. 

În urmă cu trei ani, Betty a fost cerută de nevastă de iubitul ei, Cătălin Vișinescu. Cei doi s-au căsătorit în 2018, an în care solista a și rămas însărcinată. Betty și Cătălin au devenit părinți pe 1 octombrie, iar fiul lor a primit numele Matthias Ștefan. 

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: Oferta lecțiilor de supraviețuire în cartier împreună cu Meitii - Facem Level (Summer Edition susținută de Republic of Gamers) – episodul 25

related posts

Modifică setările cookies