Beverley Mitchell, mamă pentru a treia oară. Cum arată acum actrița


Pe Beverley Mitchell o cunoști din serialul "7th Heaven", iar în urmă cu puțin timp a anunțat că a adus pe lume cel de-al treilea copil, deși nu a trecut prin cea mai frumoasă perioadă a vieții ei după ce a pierdut o sarcină gemelară. 


Actrița a publicat pe contul de Instagram o imagine în care le-a arătat-o fanilor pe mezina familiei, Mayzel Josephine. Acesta a spus că fetița s-a născut în urmă cu o săptămână prin operație de cezariană. 

Potrivit lui Beverly, fetița s-a născut la 37 de săptămâni din cauza problemelor de sănătate pe care le-a întâmpinat de-a lungul sarcinii: "Medicii s-au temut pentru viața mea așa că au decis să mă opereze înainte de termen."

Actrița a declarat pentru US Weekly că a suferit de cancer de piele și că placenta ei a dat semne de îmbătrânire, dar și că se detașa de peretele uterin: "Am avut grijă să ma tratez, să duc sarcina la bun sfărșit și să fac față pandemiei".

Pe 31 decembrie 2005, în timpul unei călătorii în Colorado, Mitchell s-a logodit cu iubitul ei, contabilul Michael Cameron. Inițial plănuiseră să se căsătorească în 2007, dar au decis să amane nunta, care a avut loc pe 1 octombrie 2008 în Ravello, Italia, pe Coasta Amalfi.

Fostele ei colege din serialul "Al șaptelea cer", Jessica Biel si Mackenzie Rosman, i-au fost domnișoare de onoare.

Sursă foto: Instagram 

FULLSCREEN
Beverley Mitchell, mamă pentru a treia oară. Cum arată acum actrița
  • /

related posts