Beyonce a cântat la nunta celui mai bogat om din India. I-a uimit pe toți cu ținuta aleasă


Beyonce a a cântat la nunta Ishei Ambani - fiica celui mai bogat om din India, Mukesh Ambani - cu Anand Piramal, fiul unui alt cunoscut miliardar indian, scrie BBC.

Tag-uri:

Cântăreața americană nu e singura celebritate care a fost prezentă la nunta high-end. Alături de ea au mai fost invitate și o pleiadă de vedete de la Bollywood, dar și fostul candidat la președinția Statelor Unite, Hillary Clinton, precum și mogulul media Arianna Huffington.

Beyonce nu a ratat ocazia să publice o fotografie de la eveniment. În imagine diva poartă o ținută de inspirație indiană, însă foarte decupată, care i-a uimit pe nuntașii indieni, renumiți pentru gusturile lor foarte conservatoare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

De asemenea, astăzi au apărut pe Twitter mai multe filmulețe cu Beyonce pe scena din sala în care a avut loc petrecerea nuntașilor.

La nuntă au mai fost prezenți și o sumedenie de celebrity bloggers, jurnaliști A-list, precum și diverși oameni de afaceri foarte cunoscuți în India.

BBC mai scrie că nu mai departe de weekend-ul trecut, Isha Ambani a fost domnișoară de onoare la nunta lui Nick Jonas cu Priyanka Chopra. 

Tariful lui Beyonce nu a fost făcut public, dar nu a fost, cu siguranță, o problemă pentru familia Ambani, care are o avere estimată la 47 de miliarde de dolari. 

Potrivit Forbes, Mukesh Ambani, tatăl miresei, e cel mai bogat om din Asia și al 19-lea cel mai bogat om din lume. Ambani deține Reliance Industries Limited, una dintre cele mai mari companii din India. 

De cealaltă parte, Ajay Piramal, tatăl mirelui, Anand, are o avere de 5.4 miliarde de dolari. related posts