Beyonce a eclipsat mireasa la o nuntă de miliardari. Cum a apărut diva la ceremonia care a avut loc în Veneția


Beyonce face furori pe rețelele de socializare cu outfitul pe care l-a purtat de curând la o nuntă de miliardari. Însă la fel de multă atenție primește și pentru cea mai recentă reclamă în care apare, însă din motive diferite. Vedeta are nuanța pielii exagerat de albă, iar fanii sunt revoltați.

Tag-uri: #Beyonce #nunta

Beyonce, vedeta petrecerii la o nuntă de miliardari

De curând, Beyonce a atras toate privirile cu outfitul său la nunta fiului miliardarului Bernard Arnault, care a avut loc în Veneția. Bernard Arnault este CEO-ul companiei Moët Hennessy Louis Vuitton și are o avere estimată la 186 miliarde de dolari.

Cântăreața și soțul ei, Jay-Z, au ajuns la eveniment cu o ambarcațiune privată și au făcut o ședință foto înainte de petrecere. Imaginile au ajuns pe Instagram, iar fanii au fost încântați de look-ul sofisticat al artistei.

Cântăreața a arătat fabulos într-o rochie verde-mentă create de Saint Mojavi. 

 

Beyonce, implicată într-un nou scandal legat de culoarea pielii

Beyonce a stârnit noi controverse după apariția sa în reclama de la Tiffany & Co. Fanii susțin că i-a fost “albită artificial” pielea și că arată ca o “europeancă albă”. În august, vedeta a fost criticată pentru a fost fotografiată purtând un diamant “însângerat” al celebrului brand,  obținut dintr-o mină colonială din Kimberley, Africa de Sud.

“Diamantele însângerate”  sunt diamante extrase într-o zonă de război și vândute pentru a finanța o insurgență, eforturile de război ale armatei invadatoare sau activitatea unui comandant al războiului. Termenul este folosit pentru a evidenția consecințele negative ale comerțului cu diamante în anumite zone sau pentru a eticheta un anumit diamant provenind dintr-o astfel de zonă.

  • Beyonce a eclipsat mireasa la o nuntă de miliardari. Cum a apărut diva la ceremonia care a avut loc în Veneția

related posts

Modifică setările cookies