După ce a născut gemenii, Beyonce ajunsese la aproape 100 de kilograme. Cum a slăbit faimoasa vedetă


Beyonce a vorbit într-un videoclip pe Youtube despre dieta care a ajutat-o să slăbească după ce a rămas însărcinată cu gemeni. Este vorba despre un program alimentar de 22 de zile pe bază de pante pe care artista l-a ținut 44 de zile.

Tag-uri:

Faimoasa vedetă a spus că a trait coșmarul oricărei femei și că nu se mai simțea în pielea ei. Aceasta ajunsese să cântărească aproape 100 de kilograme în timpul sarcinii. 

Artista în vârstă de 37 de ani i-a adus pe lume pe Rumi și Sir pe 13 iunie 2017. După naștere, artista s-a confruntat cu lupta cu kilogramele pe care le-a acumulat, aceasta dorindu-și să revină la forma inițială pentru festivalul Coachella, unde a avut un show impecabil.

În videoclip, Beyonce vorbește detaliat despre cât de mult s-a străduit cu kilogramele acumulate pe parcursul sarcinii și cum a reușit să revină în formă. În videoclip sunt surprinse etapele evoluției corpului ei, reușind în final să îmbrace costumul ei de Wonder Woman.

Chiar dacă nu a mărturisit câte kilograme a slabit, aceasta le-a dezvăluit fanilor ce dietă a ținut și ce exerciții fizice a făcut pentru a slăbi.

M-am întors pe scenă după ce am născut gemeni. Am fost o femeie care a simțit ca acest corp nu îi aparține.”, a spus Beyonce

Diva a mai declarant că i-a fost mult mai ușor să scape de kilogramele în plus decât să-și revină în formă. 

Concertul ei de la festivalul Coachella din aprilie 2018, a fost cel mai urmărit concert live pe Youtube din toate timpurile.

 

Vezi și: Profil de celebritate - Beyonce

FULLSCREEN
Beyonce ajunsese la aproape 100 de kilograme. Cum a slăbit faimoasa vedetă
  • /

related posts