Beyonce, apariție incendiară pe Instagram! Diva s-a pozat într-un body din latex


Beyonce (39 de ani) le-a mai arătat încă o dată, dacă mai era nevoie, milioanelor de fani forma fizică de invidiat în care se află. 


Artista a realizat un pictorial incendiar pentru noua colecție de haine Icy Park, o colaborare cu brand-ul Adidas. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

A fost Crăiasa Zăpezii, apoi Pantera Roz, iar acum Queen B și-a uimit fanii cu o ținută extrem de sumară. Beyonce s-a lăsat fotografiată într-o poziție deocheată, purtând doar un body din latex, extrem de decupat, care lăsa la vedere un decolteu generos. Pe lângă bustul impresionant, fanii i-au admirat și posteriorul a la Kim Kardashian. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Internauții nu au fost vrăjiți doar de formele apetisante ale artistei ci și de chipul ei. “Femeia asta nu mai îmbătrânește!”, “Wow, Beyonce! Arăți uimitor!”, “Când o să începi să îmbătrânești?”, “Cum de arăți atât de tânără?”, “Arăți ca în Destiny’s Child”, “Ești atât de sexy!” – sunt doar câteva dintre comentariile postate de admiratori. Cele două fotografii cu Beyonce în latex au adunat peste 6 milioane de like-uri în mai puțin de 24 de ore. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Mai multe poze cu Beyonce în galeria foto de mai jos

Cântăreața și-a anunțat fanii că noua colecție va fi disponibilă în magazine din 20 februarie. În campania de promovare a colecției au mai apărut Hailey Bieber, Gucci Mane și Kaash Paige. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram Beyonce

Vezi și VIDEO: Cadoul perfect de Valentines Day! - Trending Review cu Daragiu - episodul 54

 

related posts

Modifică setările cookies