Beyonce, elegantă la petrecerea unei nepoate. Ținuta care i-a evidențiat formele generoase


 
Beyonce și Jay-Z au fost invitați de onoare la ziua nepoatei lor, care a împlinit 21 de ani. Tânara a avut o petrecere a la Hollywood, cu tema Marele Gatsby.


Beyonce a arătat ca la o premieră de film la petrecerea nepoatei sale. Îmbrăcată într-o rochie burgundy cu paiete aplicate, cu un umăr gol și un piciorul dezgolit, artista a arătat că o adevărată divă. 

Cântăreața, cunoscută pentru dietele drastice pe care le ține atunci când vrea să fie în formă maximă, pare că este un pic mai relaxată din acest punct de vedere. Beyonce este mândră de silueta sa voluptoasă și nu încearcă să își mascheze kilogramele în plus.

Cu siguranță, atunci când își va dori să fie mai slabă, va reuși cu ajutorul dietelor sale minune :) 

Beyonce a vorbit deschis despre dieta care a ajutat-o să slăbească după ce a rămas însărcinată cu gemeni. Este vorba despre un program alimentar de 22 de zile pe bază de pante pe care artista l-a ținut de două ori consecutiv.

Vedeta a spus că a trăit coșmarul oricărei femei și că nu se mai simțea în pielea ei. Aceasta ajunsese să cântărească aproape 100 de kilograme în timpul sarcinii. 

Artista în vârstă de 37 de ani i-a adus pe lume pe Rumi și Sir pe 13 iunie 2017. După naștere, artista s-a confruntat cu lupta cu kilogramele pe care le-a acumulat, aceasta dorindu-și să revină la forma inițială pentru festivalul Coachella, unde a avut un show impecabil.

related posts

Modifică setările cookies